Bun Venit pe BurnMania Community!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Reguli PT adminii serverului eZone !Mod zombiE!

Go down 
AuthorMessage
dUtZ
Admin
Admin
dUtZ

Rooster
Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 2009-03-21
Varsta : 25
Localizare : Bistrita Nasaud
Joburi/Distractii : Samp,Cs....
Stare de spirit : Plictisit,Anturaj....

PostSubject: Reguli PT adminii serverului eZone !Mod zombiE!   Thu Jun 04, 2009 1:35 pm

******************REGULI Adminii SERVERELOR ^^ZoMbYe The B3sT S3rv3r^^******************


Ca si administrator aveti unele PRIVILEGII incontestabile (precum modele speciale pt admin, sunete in chat, spiderman sau hook, glow, chat colorat pentru admini etc), acestea variaza in functie de serverul pe care aveti adminul, dar, intotdeuna aceleasi OBLIGATII:

----=TOTI ADMINISTRATORII TREBUIE SA STIE LA PERFECTIE COMENZILE AMXMODX=----

1. Un administrator trebuie sa fie un exemplu pentu ceilalti jucatori, sa dea dovada de profesionalism si seriozitate.
Sa aiba respect fata de ceilalti administratori si jucatori (bineinteles daca respectul este reciproc) avand obligatia sa fie atenti la nevoile jucatoriilor si sa ii ajutate pe cat de mult este posibil urmarind in permanenta chat-ul.
Respectati si nu jigniti jucatorii, va vor respecta si ei la randul lor!

2. Administratorul are obligatia de a aplana orice conflict pe cale pasnica aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea jucatorilor, numai apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului avand obligatia de a pastra ordinea pe server si de a aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile.

3. Din momentul in care un administrator intra pe server acesta devine impartial, neutru, nu conteaza ca “X, Y sau Z” ii este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori sau favoritisme.

4. Atunci cand pe server sunt mai multi administratori, responsabilitatea cea mai mare, precum si puterea de decizie o vor avea cei cu accesul cel mai mare, iar restul administratorilor li se vor supune la fel ca ceilalti jucatori de pe server. Iar daca se vor gasi intr-un moment dat mai multi administratori cu acelasi acces se vor consfatui in luarea deciziilor si vor lua in vedere si argumentele aduse de administratorii cu acces mai mic, dar i-si rezerva dreaptul de a lua decizia cei mai mari in grad. Adminii sunt obligati a se confrunta in luarea deciziilor unii cu altii si de a-si cere parerea unii altora, in cazul in care sunt de acelasi rank, numai apoi a actiona, aceste discutii se vor face doar folosind amx_chat sau amx_psay, aceste comenzi se pot folosi si in discutii obisnuite intre administratori

5. Administratorul nu are dreptul de a scoate vre-un ban sau a face loc pe server “la cerere”, pentru aceaste fapte ii se vor diminua drepturile.

6. Sub nici o forma un administrator nu are voie sa “imprumute” user-ul si parola unui alt jucator. Nerespectarea acestei reguli duce la scoaterea adminului fara drept de recuperare a acestuia, ban permanent pe toate serverele Cs-nation precum si pe forum, atat pentru cel a cui apartine administratorul, cat si celui care l-a folosit.

7. Nu aveti voie sa jucati cu coduri. Daca sunteti prins cu coduri ve-ti suporta urmatoarele consecinte: scoaterea adminului fara drept de recuperare a acestuia, ban permanent pe toate serverele Cs-nation precum si pe forum.

8. Nu faceti exces de zel sau de putere, mai exact nu folositi in nici un caz comenzi ca si: godmod, noclip, teleport, fun etc. Si incercati limitarea utilizarii (numai cand este absolut necesar) comenzilor ca si gag, llama, cenzure, slap, slay, tsay, csay etc.
Spre exemplu nu dati gag/llama/cenzure numai in cazul injuriilor, nu si ca asa poftiti voi, idem si in cazul slap/slay (folosite in cazul in care jucatorul este AFK sau pentru atentionarea acestuia) sau mai drastic folosirea abuziva fara motiv a comenzilor KICK sau BAN.
NU abuzati de afisarea mesajelor pe ecran (tsay, csay...) decat daca aveti ceva de anuntat, si are legatura cu jocul sau serverul.

9. Administratorii nu au voie sa se certe intre ei in nici un fel pe server, daca va certati riscati sa va pierdeti adminu.
Este interzis LLAMA/GAG/ CENZURE ori BAN/KICK/SLAY asupra admini sau sloturi. Totul se va aplana pe cale pasnica aici pe forum prin discutii libere.

10. Este interzis de a face reclama pe server se va pedepsi cu diminuarea drepturilor de administrator.

11. Hartile se lasa sa “curga” in oridniea lor fireasca pana la expirarea timpului hartii. Schimbarea preferentiala a hartii se va putea face numai in ultimele 5 min ale hartii in cauza si se va folosi prima data comanda amx_vote (ex. jucatorii cer zm_dust2 si de_nuke in chat, se va aplica prima data comanda amx_vote “Ce harta preferati?” “zm_dust2” “de_nuke”) apoi se va da amx_votemap (ex. la amx_vote a iesit zm_dust2, acum se va da amx_votemap zm_dust2) abia acum puteti proceda in a schimba harta cu amx_map (ex. la amx_votemap a iesit zm_dust2, acum puteti schimba harta cu comanda amx_map zm_dsut2). Singurele exceptii cand harta se poate schimba si inainte de cele 5 min sunt cand harta este prea mare si sunt putini pe server, ori, este trecut de ora 00:00.
INSA NU SCHIMBATI HARTA FARA VOT!!!
Se da doar O SINGURA DATA restart si aceasta dupa prima runda.

12. Daca cineva vorbeste urat sau injura ii se va da prima data GAG/LLAMA/CENZURA numai apoi daca se va repeta KICK iar daca se mai repeta BAN pe 300 min.

13. Ban-urile se vor da cu motive bine intemeiate (cod, reclama, injurii admin, etc), TOTDEUNA se va mentiona motivul (ex. amx_ban Gil_Dobrica 300 RECLAMA!!!)
* Pentru reclama si injurii repetate 300 min.
* Pentru cod si injurii admin ban permanent.
* Pentru AFK ban pe 30 min (dupa ce s-au avertizat jucatorii prealabil cu tsay/csay iar jucatorul vizat a fost notificat cu SLAP/SLAY apoi runda viitoare se repeta ii se va da KICK, daca intra si la fel il gasiti afk, abia atunci se va aplica sanctiunea cu ban).

14. NU luati decizii pe baza celor spuse de ceilalti jucatori. Aveti obligatia de a urmari pe cel care este reclamat! Daca aveti suspiciuni referitor la un jucator codat, va rog urmariti-l bine inainte de a lua o hotarare (luati in vedere cand il urmariti toate aspectele: joc la sunet, gandire in joc, reflex, etc si folositi comenzile de amx_blind, amx_ss sau amx_execclient etc. de care dispuneti pe server) sau in cazul serverelor de zombie, cand cineva sparge laserul, trebuie neaparat sa il vedeti, sa ii observati cand comite acest gest ca sa ii puteti da ban.

15. NU va luati (in gluma sau nu) prietenii/tovarasii/cunscutii/necunoscutii la “misto” sau folositi nu stiu ce de conotatii si alte prescurtari cu aluzii sexuale pentru ca in ochii celorlalti e semn de dezordine/exemplu prost de urmat. Daca aveti caderi nervoase si chiar nu va puteti abtine folositi amx_chat sau amx_psay. Nu incurajati sub nici un fel discutiile in controversa, injuriile, jignirile sau limbajul trivial, veti aplica sanctiuniile adecvate situatiei in cauza.

16. Daca pe server cineva face flood (fie se repeta succesiv in chat, fie repeta ceva din meniul jocului gen “Cover me!”, ori schimba numele de mai multe ori in scurt timp) ii veti atentiona verbal (eventual daca nu e atent SLAP/SLAY) daca tot nu raspunde si se repeda KICK apoi BAN pe 30min. La fel celor care au nume kilometrice sau formate din mai multe cuvinte ori au caractere dificile in nume (gen ~, * etc) se aplica tot regula de mai sus.
Daca cineva da flash intentionat sau blocheaza intrarea/iesirea spre ceva sau impedimenteaza scurgerea fluenta a jocului intra sub incidenta regulilor de mai sus.

17. NU FOLOSITI PE SERVER HOOK , GRAB , ROPE CAND SUNTETI ZOMBIE. Daca sunteti prinsi folosind veti risca suspendarea adminului pentru 1 luna!!!

----=NU SCHIMBATI SETARILE SERVERULUI IN NICI UN CAZ!=----(setari de genu cvar)

Preferabil ar fi ca la fiecare actiune sa tineti macar un print screen ca sa va imputerniciti actiunile in cazul unor plangeri, aici ma refer mai ales la banuri, certuri etc. (pentru ca va treziti spre exemplu ca vine Gil Dobrica din Poplaca si injura pe server ca la masa acasa de sughite, va face-ti treaba si se alege cu un ban, apoi tot el nemultumit vine pe forum, va face o plangere si dv-stra nu aveti cu ce ataca acuzatia). MARE ATENTIE!!!

==> In cazul in care administratorul nu se supune neconditionat regulilor expuse mai sus i se vor diminua drepturile pana la retragerea contului de admin. <==
Back to top Go down
View user profile http://burnmania.web-rpg.org
 
Reguli PT adminii serverului eZone !Mod zombiE!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Charging items for the monster collections
» Zombie RP -APPLICATIONS-(by queen and terezi)
» Hunting zombies
» The new quests and Zombies that started about 30 minutes ago.
» Hello I want to know about the history of the zombie hideout

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BurnMania Community :: •BurnMania Online• :: BurnMania Counter-Strike :: BurnMania Counter-Strike 1.6 :: BurnMania Zombie Mod-
Jump to: